City Security Sweden
Högsta kreditvärdighet enligt UC:s bedömning 2012

"År 2012 finns det endast sex bevakningsföretag i Sverige med högst kreditvärdighet enligt UC:s bedömning, City Security är ett av dem!"

Cheap Moncler Moka|Cheap Moncler Vest|Cheap Moncler Mens Jacket|Cheap Moncler Coats

Cheap Moncler Moka

En väktare är anställd i ett auktoriserat bevakningsföretag och är
laglydnadsprövad av Länsstyrelsen och lämplighetsprövad av Rikspolisstyrelsen.
Väktaren har förstärkt rättsskydd.
Väktaren har rättighet att gripa brottsling på bar gärning eller flyende fot som begår brott varpå fängelse kan följa.
Väktaren har även rätt att gripa efterlysta personer.

Cheap Moncler Vest

Butikskontrollanten arbetar civilklädd ute i butikerna och spanar efter snattare och tjuvar. Om en stöld begås är det butikskontrollantens uppgift att försöka gripa den skyldige.
En butikskontrollant ska vara lugn och stresstålig och ha god fysik.

Cheap Moncler Mens Jacket

Den som jobbar som väktare på larmcentral, kallas larmoperatör. Larmoperatörens arbetsuppgift är att förmedla larm vidare till väktare. T.ex. kan larm handla om inbrott eller driftfel i industrianläggningar.

Cheap Moncler Coats

En ordningsvakt innehar alltid en speciell utbildning och är av polisen förordnad att på viss plats upprätthålla ordningen. På denna plats har ordningsvakten förutom väktarens rätt att gripa på bar gärning, även rätt att avvisa, avlägsna och omhändertaga störande och berusade personer.

Moncler outlet online

Länsstyrelsen kan i vissa fall klassa företag och objekt som skyddsobjekt. Detta görs om objektet anses vara samhällsviktigt. Vid dessa objekt kan det behövas skyddsvakter. Skyddsvakten har förutom grundläggande väktarutbildning genomgått en tilläggsutbildning och är förordnad med betydligt större befogenheter än väktaren. Det krävs att objektet är klassat som skyddsobjekt för att få använda sig av skyddsvakter. Skyddsvakten kan i vissa fall även bära tjänstevapen.

Cartier Love Bracelet Replica|Cartier Sunglasses Replica|Cartier Bracelet Replica|Cartier Love Ring Replica

För att få bedriva personskydd krävs en speciell auktorisation för bevakningsföretaget. Alla väktare genomgår en omfattande specialutbildning innan väktaren får arbeta som livvakt.
En personskyddsväktare skyddar till exempel företagsledare, offentliga personer, och andra hotade och utsatta personer. Personskyddsväktaren kan även kallas livvakt.
Personskyddsväktare rekryteras internt. Det ställs höga krav på väktarens personliga lämplighet. Man måste vara pålitlig, psykiskt stabil och ha hög fysisk prestationsförmåga samt ska kunna arbeta självständigt och vara handlingskraftig.

Hundförare

Ibland används väktarhundar för väktarens personliga skydd vid rondering. För att kunna arbeta som hundförare med väktarhund ska man ha arbetat minst ett år som väktare med goda vitsord och ha egen hund som har lämplighetstestats hos polisen.

Brandvakt

Dem flesta väktarna har genomgått kursen ”heta arbeten” vilket innebär en gedigen utbildning i brandskydd. Dessa används som säkerhetsvakter vid svetsning, lödning m.m.

© CITY SECURITY SWEDEN 2007-2017 | PRODUCERAD AV  moncler outlet online